The Ruggeds

The Ruggeds streven ernaar om zichzelf altijd uit te dagen in het theater en hun publiek te verrassen. De ene keer met een knallende show waar je bloed sneller van gaat stromen zoals Adrenaline, of juist in een intieme setting zoals bij State Shift. Naast dat ze al jaren bekend zijn in de battle scene, krijgen ze ook in het theater steeds meer erkenning.

‘’The Ruggeds hebben Hip Hop dans van Nederlandse bodem op de kaart gezet.’’
- Juryrapport Charlotte Köhler Prijs 2020.

‘’Telkens verrassend’’.
- Juryrapport voor De Zwaan voor ‘meest indrukwekkende dansproductie’ van 2022.

Ze blijven dicht bij zichzelf, putten hun inspiratie altijd uit Hip Hop en straatcultuur en proberen dit zonder compromis een plaats te geven in het theater. Ook GROOVE beloofd weer een verrassende show te worden. Zeker een bezoek waard.

Over The Ruggeds & Ghetto Funk Collective

Ghetto funk collective

Tegenwoordig een dynamische en eclectische gemeenschap. Met een passie voor het creëren en delen van dans, muziek en kunst die mensen in beweging brengt, is Ghetto Funk Collective uit Amsterdam een groep creatieve individuen die familie zijn geworden - om een unieke beweging, geluid en ervaring te creëren binnen hun wederzijdse liefde voor de funkcultuur. Niet alleen als muziekgenre, maar het omarmen van de levensstijl en het gevoel ervan. Ze vertegenwoordigen de geest van funk in de 21e eeuw en zijn al snel een van de meest invloedrijke krachten in de wereldwijde funkscene geworden. Over het algemeen is het Ghetto Funk Collective een unieke en innovatieve groep die de grenzen van funkdans en -muziek verlegt. Met hun aanstekelijke energie en toewijding om een positieve impact te maken, zullen ze zeker nog jaren voor opschudding zorgen in de wereldwijde industrie.

Over Ghetto funk collective